Az ablaküveg építési hulladéknak minősül, ne dobja a szemétbe

Üveges

Sokan nem tudják, hogy az ablaküvegből származó törött üveget, főleg ha ez nagyobb mennyiségű, építési hulladékként kell kezelni, és ennek megfelelően lehet csak kidobni.

Műhelyünkből mi a megfelelő helyre szállítjuk, de amikor ezt megrendelőinkkel közöljük, a legtöbben értetlenül néznek ránk. Pedig a Metro glass üveges gyorsszolgálat természetesen eltakarítja az elvégzett munka után keletkezett hulladékot, hiszen ennek ez a rendje. Weboldalunkon feltüntettük, hogy mely üvegfajtákkal dolgozunk. Ez időt takarít meg nekünk és a megrendelőknek is.

Így a munkát akkor kezdjük meg, amikor a kívánt üvegfajta már a raktárunkban van. Vannak olyan modellek, amelyek folyamatosan használatban vannak, de ami nem, azt a szállítóval és a megrendelővel is egyeztetve kérjük beszállításra.

Sőt, egyes szállítók méretre vágva hozzák, így nekünk csak a beépítés marad. Ez azonban a ritkább eset, a napi rutin az, hogy mi vágjuk és igény szerint a helyszínre is szállítjuk, majd kezdődhet a beépítés. Teljes körű szolgáltatást végzünk, így a megrendelő tökéletes munkát kap.