Animation City Hostel a Haris közelében

Animation City Hostel
Animation City Hostel

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hátizsákos kirándulások, aminek során a fiatalok csupán egy nagyobb táskával járják be Európa gyönyörű helyeit. A költségek alacsonyan tartása érdekében kell egy olcsó szállás is, ami könnyedén kivitelezhető a http://animationcity.insta-hostel.com/ oldal segítségével.

Ez a hostel egészen pontosan a Ferenciek tere közelében helyezkedik el, ezért a turisták imádnak itt megszállni. Nincs messze a Váci utca sem, ahol a külföldi vendégek gyönyörű szuveníreket és finom ételeket vásárolhatnak.

A http://animationcity.insta-hostel.com/ oldal szerint, a hellyel gondok lehetnek a tisztaság tekintetében, hiszen az értékelések során a hostel nyolcvan százalékot kapott. A személyzet munkáját is így értékelték a korábbi vendégek, tehát lehet a recepciósokra számítani.

A http://animationcity.insta-hostel.com/ oldal szerint, a szállás közepesen van felszerelve, azonban remek helyen található a belvárosban, ezért innen könnyedén el lehet jutni bárhová Budapesten belül, a tömegközlekedés segítségével.