Álló és fekvő Hajdu villanybojler árak

Fekvő bojler
Fekvő bojler

A bojler kiválasztása egy igen összetett feladat. Nem elég egy kedvező árú berendezésre rábökni, hogy az majd jó lesz, hiszen elsősorban be kell férjen az előre kijelölt helyére, megfelelő mennyiségű meleg vizet kell tudjon előállítani, szeretnénk, ha sokáig kiszolgálna, karbantartása egyszerűen és gyorsan megoldható lenne, de az sem ártana, ha esztétikailag is elfogadható lenne. Ezért, mielőtt vásárló körútra mennénk, fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy álló vagy fekvő bojler a megfelelő megoldás számunkra.

Ha adott a belmagasság, akkor nyugodtan dönthetünk a hagyományos, álló helyzetben felszerelhető elektromos vízmelegítő mellett. Azonban,ha alacsony helyiségben szeretnénk elhelyezni, akkor praktikus megoldás lehet a fekvő bojler. Működésben, kialakításban ugyanolyan, mint az álló modellek, egyetlen és lényeges oka, hogy ilyen változat is létezik, az a helytakarékosság illetve a különböző helyiség adottságainak való megfelelés. A szakemberek szerint, a fekvő bojler egy szempontból hátrányban van az álló bojlerekkel szemben.

Ez pedig a vízkövesedés, ami a fekvő kialakítás miatt, nagy kockázati faktor, mivel a víz állandóan a berendezés hosszabb felületét éri, ellentétben az álló kialakítással. Természetesen megfelelő karbantartás mellett, ez a típus is hosszú ideig kiszolgál, csak fokozottan oda kell figyelni a tartály és a vízzel érintkező alkatrészek vízkőtől való mentesítésére. Ha mégis tartana ettől a rizikótól és lehetősége van az álló bojler felszerelésére, akkor most a Hajdu villanybojler 120l ár nagyon kedvező.

A Hajdu márkanévvel járó minőség és a készülékek jelenlegi ára a legjobb ár-érték arányt mutatják a piacon. Ráadásul a Hajdu villanybojler 120l ár egy olyan vízmelegítőt biztosít a számunkra, ami a többtagú család ellátását is képes megvalósítani. Ismerje meg a bojler-javitas.hu Hajdu bojlerekre vonatkozó szervizelés, javítás és csere szolgáltatásait, ahol a Hajdu villanybojler 120l ár a kiszállást, a régi készülék leszerelését, az új felszerelését és beüzemelését is tartalmazza!