A TV konzol biztos helyre kerüljön

TV konzol
TV konzol

A lakás berendezése gyakran eléggé nehéz feladat. Nagyon sok olyan dolog van, amit szükséges alaposan meggondolni, hogy pontosan hová is helyezünk el. Ezek közé tartozik a TV konzol, mint falra felfogatható elem is. A gyorsépítésű vagy csak felújított otthonok esetében nem ritka, hogy előre gyártott elemeket használnak fel, hogy minél hamarabb elkészüljenek a munkálatokkal.

Praktikusság szempontjából ez nagyon kézenfekvő, de amikor valami olyan eszközt szükséges felfogatni, ami aztán folyamatosan súlyt kell tartson, akkor érdemes elővigyázatosnak lenni. A TV konzol önmagában nem egy nehéz szerkezet, de amikor felkerül rá a készülék, akkor már lehet, hogy jó pár kilót fog nyomni.

Egy normál tégla vagy betonfal számára ez észre sem vevődik, de a gipszkarton elemek vékonyabbik fajtái nem biztos, hogy hosszútávon elviselik a terhelést. Legyünk körültekintőek a TV konzol felfogatásánál és keressünk egy olyan pontot, ami biztosan megfelel az elvárásoknak! Amint ez megtörtént, már csak élveznünk kell a filmezést.