A Szamos szandál tartja a gyermekek lábát

Szamos szandál
Szamos szandál

Nézzük át, hogy melyik kritériumok a legfontosabbak abban az esetben, ha valaki minőségi lábbelit szeretne vásárolni a gyermekének. Először is gondolni kell arra, hogy a cipő kényelmes és jó tartású legyen, tehát ebből a szempontból kiváló vétel a Szamos szandál.

Másrészt arra is kell gondolni, hogy a talp eléggé rugalmas legyen ahhoz, a gyermekek tudjanak kúszni-mászni a lábbeli viselése során. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a talp ne csússzon, mert különben a nedvesedés miatt megcsúszhat a kicsik lába.

A Szamos szandál szerencsére ebből a szempontból is veszi az akadályokat, hiszen a tervezők direkt úgy alkották meg a lábbelit, hogy a kicsiknek ne legyen gondjuk ebben a tekintetben sem a cipővel. Jó, ha megemlítjük az esztétikumot is,

hiszen bizonyára minden szülő megfigyelte már, hogy a gyermekek sokkal szívesebben hordják akkor a cipőjüket, ha tetszik nekik a mintája. A Szamos szandál ebben az esetben is megfelelő, hiszen aranyos minták díszítik a szívvel-lélekkel elkészített apró lábbeliket.