A polcos kocsi több mázsával terhelhető

Polcos kocsi
Polcos kocsi
Polcos kocsi

A futároknak nem mindig van könnyű dolguk. Amikor nagyobb tömegű árut kell szállítsanak, akkor bizony meggyűlik a gond a csomaggal. Ezért is használnak sokan olyan segédeszközt, mint mondjuk a polcos kocsi. Azért az egyik legkedveltebb áruszállítási eszköz, mert több polccal rendelkezik, ezért értelemszerűen több áru helyezhető rá.

A rakodófelület nagyban megkönnyíti a szállítónak a munkáját, mert kevesebbet kell forduljon a teherautó és a raktár között. Arról nem is beszélve, hogy a megadott címre érkezve ki kell pakolni a termékeket. A polcos kocsi szerencsére könnyedén beszerezhető az internetről. Még csak nem is kell utánajárnia, mert elég fellépni a raktarprofishop.hu honlapjára, ahol szemügyre veheti a kínálatot.

Nemcsak a polcos változatokat tekintheti meg, hanem a további verziókat is. Egy hasonló polcos kocsi akár 5 mázsát is elbír, mert szépen el lehet osztani rajta a súlyt. Rendelje meg bátran a kívánt modellt az említett oldalról, ugyanis még garanciát is vállalnak a kellékre, továbbá kiegészítőket is vásárolhat!