A penészmentesítő a probléma gyökerét szűnteti meg

Penészmentesítő készülék
Penészmentesítő készülék

A penész eltűntetéséhez az ok megszűntetésére van szükség, ami általában a túl nedves levegőben rejlik. Ilyenkor hiába alkalmazunk különféle sprayt, vegyszereket, mert igaz, hogy pillanatnyilag eltűntetik a penészt, de ha az ideális körülmény megmarad, akkor a penészgombák újra megtelepednek.

A megoldást az elektromos penészmentesítő használatában kell keresni, ami kivonja a levegőből a felesleges, a szervezet számára káros és a penésznek pont tökéletes vízgőz mennyiséget. Tehát a penészmentesítő nem konkrétan a penésszel veszi fel a harcot, hanem megszűnteti az életkörülményeket, így hosszútávon búcsút vesz a falaktól, bútoroktól és ruháktól is.

Amíg a probléma meg nem oldódik, vagyis a falak ki nem száradnak és a páramennyiség el nem éri az ideális értéket, addig a penészmentesítő több óráig is üzemben maradhat, de a későbbiekben már elég lesz a napi 30 perc működés is. Rendeljen már most egy ilyen remek készüléket, mert a penészgomba spórái komoly betegségek okozói lehetnek, így nem éri meg kockáztatni!