A mindig minőségi Monyo

Minőségi Monyo

A sörfőzés itthon is egyre nagyobb méreteket ölt. Bár eddig inkább a nagyipari termelés volt a középpontban, mára már rengeteg kisüzemi sör is készül hazánkban. A Monyo az egyik képviselője ennek az iránynak, tulajdonképpen az úgynevezett sörforradalom egyik neves úttörője.

2014-ben készült először ilyen márkájú sör és a történetének egyik érdekessége, hogy nem volt megtervezve, alaposan kigondolva az elkészítése. Az alapításának oka az volt, hogy megpróbálja kiküszöbölni a már meglévő kézműves sörök minőségének ingadozását. A Monyo esetében úgy néz ki, hogy ez sikerült, mivel az íz-világa mindig azonos és persze nagyon gazdag. A sikerének titka nem más volt, mint az alapító tagok elszántsága és a high-end technológia, aminek segítségével főzik ezt a remek italt.

A Monyo azóta szerencsére már nemcsak egy kiskocsmában kápráztatja el a kedvelőit, hanem megvásárolható az artizanshop.hu ital nagykereskedésből is. Rendelje meg a legjobb maláták, élesztők és komlók keverékéből született remekművet!