A legjobb hüvelytölcsér kiválasztása

Hüvelytölcsér

A tampon és a betét alternatívájaként megjelenő orvostechnikai segédeszköz már sok hölgynek könnyítette meg azokat a bizonyos nehezebb napokat. A számunkra legjobb hüvelytölcsér kiválasztása nem olyan bonyolult feladat, mint ahogy az elsőre tűnhet. A minniholgykehely.hu webáruház kínálatában két típusú eszköz található meg, S és L méretben.

A kisebbet azon hölgyek részére ajánlják a szakértők, akik még nem múltak el 35 évesek és nem szültek még gyermeket természetes úton. A nagyobb méretű azoknak készült, akik rendszeresen élnek szexuális életet, túl vannak a gyermekáldáson vagy már elmúltak 35 évesek. Gyakori kérdés, hogy lehet-e a változókor bekövetkezte után is használni.

Természetesen, és ajánlott is, mivel változókorban is előfordulhat időszakos menstruációs vérzés. Mi a helyzet a nem felnőttkorú hölgyekkel, akik még nem töltötték be a 18. életévüket? Az említett weboldal nem javasolja az általuk forgalmazott hüvelytölcsér használatát a kiskorúaknak. További, gyakran ismételt kérdésekre a honlapon lehet választ kapni.