A kutya kellékek utazáshoz széles tárháza

Kellékek utazáshoz
Kellékek utazáshoz

Ha egy kutyus is a család részét képezi, akkor utazások, kirándulások alkalmával külön figyelmet kell fordítanunk rá is. Ha nincs kire bízni, vagy nem szeretnénk nélküle elutazni, akkor bizony valahogy meg kell az ő szállítását is oldani.

Kellékek utazáshoz a www.zoocenter.hu webáruházban is beszerezhetők, ahol különböző alternatívák várnak a vásárlókra. Ha saját vagy kölcsön autóval indulnánk útnak, akkor megoldást nyújthat egy kocsi ülés takaró, amit az utastérbe lehet elhelyezni, vagy egy huzatvédő takaró is, amit a csomagtartóban ajánlott használni.

Ilyen esetekben érdemes kutya biztonsági övvel is felszerelkezni, mivel a balesetek, hirtelen fékezések rá is pont olyan veszélyt jelentenek, mint az emberekre. Azonban a vonatos, buszos vagy repülőgépes kellékek utazáshoz egészen más jellegűek. Kistestű ebeknél szóba jöhet a kutyatáska, nagyobbaknál már fém vagy műanyag ketrecre van szükség. A minden esetben szükséges kellékek utazáshoz pedig az utazótál vagy utazó szett, ami tároló edényt is tartalmaz.