A kerékpárszállító vonóhorogra két típusa

Kerékpárszállító vonóhorogra

Vakációzni mennek a gyermekek a nagyszülőkhöz? A bicikliket is vinnék magukkal? Nem gond, mert a kerékpárszállító vonóhorogra megoldást jelent akkor is, ha sem az autó csomagtartójában, sem pedig más részében nem férnek el. Miért éppen a vonóhorogra? Mi ennek a megoldásnak az előnye?

Az egyik legnagyobb pozitívuma az, hogy nagyon praktikus, minden autótípusra felszerelhető, így valóban rugalmas lehetőségeket kínál. Aki a Thule cég kiváló termékeit választja, az máris két típus között dönthet. Az egyik a platformos, a másik pedig a függesztett kerékpárszállító vonóhorogra.

Az alapvető különbség a két változat között, hogy a platformos a kerékpárokat három ponton is rögzíti, úgy a keréknél, mint a váznál. A tökéletes stabilitás ebben az esetben magától értetődik. Az előnyök között az is megemlítendő, hogy több bicikli szállítására is alkalmas. Thule kerékpárszállító vonóhorogra nagy választékban elérhető a stilusosutazas.hu weboldalon keresztül. Az érdeklődőknek vásárlásra és bérlésre is van lehetőségük.