A karosszéria fóliázás révén sok pénzt spórolhat

Karosszéria fóliázás

Az újonnan vásárolt autón, az első karcolás lehet talán a legfájdalmasabb, de a továbbiak sem kellemesek. Ennek tudatában akár új, akár régi gépjárműről van is szó, a karosszéria fóliázás egy olyan befektetés, ami csupán egy kis töredéke egy gépkocsi árának, viszont az értéke felbecsülhetetlen lehet.

Véd az út során felverődő kövek által ejtett sérülésektől, a bogaraktól és az autó elhasználódásától is. Létezik egy kimondottan gépjárműveknek tervezett termék, amely nemcsak, hogy víztiszta, így abszolút észrevehetetlen, de speciális eljárással készült, így az idővel bekövetkező besárgulástól sem kell tartani.

A LLumar szolgáltatásai között szereplő karosszéria fóliázás a leggondosabb gyártási technológia eredménye, amelynek köszönhetően a fólia nem hólyagosodik fel, egyáltalán nem töredezik, nincs káros hatással az eredeti fényezésre és ami a fő, védi a gépjárművet. Az ápolása sem igényel különösebben speciális eljárást, mindössze annyi a teendő vele, hogy szokás szerint, rendszeresen le kell mosatni, és néha políroztatni is.