A Gasztronau temérdek vákuumtasakja

Vákuumtasak

A Gasztronauta Kft. nagyon régóta foglalkozik a legkülönfélébb tasakok forgalmazásával. A cégnél a vákuumtasak temérdek méretben kapható, 70 mycron vastagságtól egészen 140-ig, 75-től Celsius-fok hűtőréstől egészen 121-ig. Az itt beszerezhető termékek kiváló minőségűek, aminek hála több évig nyugodtan használhatók és mindig rendelkezésre állnak.

A hazai gyártású eszközök tartósságban remekelnek és olyan naturális összetevőkre épülnek, amelyekben emiatt a legkülönfélébb ételeket is lehet tárolni. A vállalat mindegyik vákuumtasak produktuma rendelkezik a megfelelő dokumentációval, vagyis van erről kioldódási igazolás, különféle specifikáció, minőségi bizonyítványok, sokféle tanúsítvány és persze mikrobiológiai kimutatás is.

A vákuumtasak természetes jellegét a leginkább az bizonyítja, hogy ez egyéb műanyagokban gyakran fellelhető ártalmas anyagoktól mentes. Ólom, polietilén és fitalát biztosan nem található meg az alapanyagok között, hiszen a vállalkozás munkatársainak az élelmiszer biztonság mindig is az első helyen állt.