A független hitelközvetítő előnyei

Független hitelközvetítő

Szinte a legtöbb emberre igaz lehet azon állítás, hogy élete során legalább egyszer kölcsönhöz kell folyamodnia. A bankok kínálata között azonban nem egyszerű kiigazodni, ezért egy hitelközvetítő segítségét kérni. A jelzalog.com büszkén hirdeti magáról, hogy a szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfeleknek egy fillért sem kell fizetni a munkájukért.

Mindennek pedig az oka, hogy a cég munkadíját a kereskedelmi bankok fizetik meg és nem pedig az ügyfelek. Legyen szó magánszemélyről, kis- és középvállalkozásról, amennyiben hitelügyintézésről van szó, a hitelközvetítő szakemberek egészen biztosan tudnak segíteni.

A független hitelközvetítő cég előnye, hogy nem ragaszkodik egyetlen, a piacon lévő kereskedelmi bankhoz sem, így maximálisan csak az ügyfelek igényeire és kívánságaira koncentrálnak. A folyamat részeként, az ügyfelek teljes körű igényfelmérése után, az összes szóba jöhető ajánlat beszerzésre és elemzésre kerül, majd a közgazdász szakemberek segítenek kiválasztani a leginkább megfelelő ajánlatot.