A Foresto bolhanyakörv hosszútávon véd

Foresto bolhanyakörv

A bolhák nemcsak nekünk okozhatnak kellemetlen pillanatokat, hanem az állatainknak is, ezért kiemelten fontos odafigyelni az irtásukra, távoltartásukra. Amennyiben igazán hatékony védelmet szeretnénk biztosítani, akkor a Foresto bolhanyakörv jelent jó megoldást, ugyanis ez nemcsak a kifejlett egyedekre van hatással, hanem a lárvákra is.

Már 48 óra után elpusztítja a kutya, a cica szőrében, bőrében tanyázó élősködőket és onnantól kezdve, 8 hónapig védettek lesznek. Ez igazán kiemelkedő teljesítmény, ugyanis a legtöbb bolhanyakörv csak 1 hónapos védelmet képes nyújtani, tehát még a feledékeny, nagyon elfoglalt gazdik is jelentős segítséget kaphatnak a Foresto bolhanyakörv által.

Ha Ön is sokszor megfeledkezik a kisállat bolt vagy állatpatika felkereséséről és csak akkor kap észbe, amikor a kedvence és/vagy Ön vakarózni kezd, akkor döntsön a Foresto bolhanyakörv mellett és több mint fél évig leteheti ezt a terhet a válláról! A termék a kullancsok ellen is véd, így duplán megéri beszerezni, különösen, hogy az allateledelnagyker.hu oldalon akciósan rendelheti meg.