A fog implantátum tökéletesen pótolja a hiányt

Fog implantátum

Sajnos előfordul, hogy még rendszeres ápolás, tisztítás mellett sem lehet megmenteni egy-egy fogat. Azonban a jó hír, hogy a modern technológia eszközeivel már úgy lehet pótolni a hiányt, miszerint egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy fogászati eljárásnak vetette alá magát.

A minőségi fog implantátum megszólalásig hasonlít az eredetire, így tökéletesen vissza tudják állítani általa a fogsor esztétikáját, sőt, funkcionálisan is teljesen át tudja venni a rágóeszköz szerepét. Ugyanúgy lehet majd rágni, ugyanolyan felhőtlenül falatozhat, mint régen, mert semmi nem fogja zavarni az evésben.

Ráadásul nagyon hamar beépítik, így ha ki kell húzni egy fogát vagy egy balesetben elveszíti, akkor csak a fogíny gyógyulását kell kivárnia és a fog implantátum egyetlen nap alatt elkészül. Sőt, 72 óra alatt teljes fogsort is készítenek, amennyiben szükséges, amihez 8 db fog implantátum kerül elhelyezésre és erre teszik a műfogsort. Tehát, ma már senkinek nem kell foghiánnyal élnie, mert nagyon rövid idő alatt és fájdalommentesen megoldható a probléma.