A céges mobil flotta vonzó ajánlata

Mobil flotta

Csökkentse a vállalkozása működési költségeit, spórolva a telefonszámlán! A telefonszolgáltatók általában csak a nagyobb cégeknek biztosítanak igazán kedvező lehetőségeket a mobil flotta ajánlataikkal. A legtöbb kis- és középvállalkozásnak szüksége van arra, hogy az ott dolgozók kedvezményesen vagy ingyen beszélhessenek egymással, olcsóbb percdíjak mellett érjék el a partnereket, beszállítókat és még sorolhatnánk.

A probléma viszont általában az, hogy ehhez olyan sok SIM kártyát kellene vásárolni, amire általában nincs igazán szükség. Egy magyar tulajdonú tanácsadó iroda viszont ismeri az iparág kiskapuit, köszönhetően a többéves tapasztalatuknak és a szakértő kollégáknak.

A Mobil Flotta Centrum biztosítani tudja a legjobb feltételeket a lehetőségekhez képest, ami még így is jóval kedvezőbb, mint a piacon elérhető, hasonló kondíciókkal bíró ajánlatok. Az áron aluli készülékvásárlás lehetőségén túl, pénztárcakímélő megoldásokat kínálnak, többek között a bel- és külföldi telefonhívások esetén is.